Macy Gray u Zagrebu

Počele su pripreme za koncert koji će nam 25. 5. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog prirediti dobitnica Grammya i diva najprepoznatljivijeg glasa današnjice, Macy Gray.

U Zagreb dolazi nakon koncerta u Beogradu, gdje će biti od ponedjeljka rano ujutro do srijede ujutro, a uz bend i prateće vokale prati je i cijeli tim stručnjaka koji će se brinuti o garderobi, frizuri i make-upu, prijevozu, produkciji itd…

Odsjesti će u hotelu Sheraton, u deluxe apartmanu uz upotrebu spaa, wellnesa, teretane i bazena. Izrazila je želju da slobodan dan provede u Zagrebu, te je zamolila da joj se organizira razgledavanje grada.

Na listi zahtjeva također su se i našli sto bijelih ruža, svijeće s mirisom vanilije, dvije vrste šampanjca, a na meniju su i velike kolićine voća i povrća organskog uzgoja, piletina na žaru, puno vode i sokova i Asahi japansko pivo.

Koncert Macy Gray će se održati 25.5. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ulaznice su u prodaji na blagajni dvorane Lisinski i u Integralu / podhodnik. Cijene ulaznica: 270 / 300 / 330 kn.