Ljeto u Mariji Bistrici 2015. – 10. zabavna večer Limene glazbe KUD-a Lovro Ježek

U sklopu Manifestacije ''Ljeto  u Mariji Bistrici'', Limena glazba KUD-a Lovro Ježek Marija Bistrica u subotu 27. lipnja organizira je 10. glazbenu večer, koja je održana na Trgu pape Ivana Pavla II. Nažalost, kiša je jako pokvarila događaj, koji je zbog nje kasnio, a i broj posjetitelja je bio manji.

No, oni koji su bili uživali su u sjajnom koncertu. Uz organizatore i domaćine nastupili su Big Band orkestra oružanih snaga RH i Adalbert Turner-Juci te band ''Kužiš stari moj''.

U nedjelju 28. lipnja na rasporedu je veseli dječji dan. Od 9.45 sati održat će se susret mažoretkinja, na kojem će svoje vještine predstaviti mažoretkinje iz Zlatar Bistrice, Bedekovčine, Belca, Dubrovčana, Radoboja i Desinića. Drugi dio nedjeljnog programa na rasporedu je od 19 sati kada nastupaju Šarene loptice, djeca DV Pušlek, učenici OŠ Marija Bistrica, Mali folklor KUD-a Laz, pomladak folklorne skupine i pomladak Tamburaškog orkestra KUD-a Lovro Ježek. Tu je na kraju programa u 21 sat i Kino za najmlađe na otvorenom koje donosi film „Panika u selu“.