Lazu 5. naslov Malonogometne lige Općine Marija Bistrica


Sportski dio manifestacije ”Ljeto u Mariji Bistrici” pod nazivom ”Sportski tjedan” počeo je u subotu završnicom Malonogometne lige Općine Marija Bistrica.

Svoj peti naslov i treći zaredom osvojila je ekipa Laz APZ Pucko koja je u finalu slavila sa 6:1 protiv Huma Bistričkog. U utakmica za treće mjesto Marija Bistrica Hidraulika Kurelja pobijedila je Tugonicu sa 6:4. Prije toga u utakmici za 5. mjesto Marija Bistrica Plivadoni pobijedili su Globočec Graditeljstvo Skuliber 3:2, a u utakmici za 7. mjesto Podgorje Bistričko DNDP sa 8:2ilo je bolje od Podgrađa. Već ranije 9. mjesto osvojila je Selnica, 10. je Poljanica Bistrička AP Mario, a 11-to je Podgorje Bistričko.

Najbolji strijelac lige je Mario Brlečić iz ekipe Podgorje Bistričko DNDP sa 14 golova.

Sportski tjedan nastavljen je u nedjelju malonogometnim turnirom udruga, društava i klubova Marije Bistrice. Prvo mjesto osvojili su seniori NK Mladost koji su u finalu pobijedili DVD Tugonica-Pofdgrađe sa 2:1, dok je u utakmici za 3. mjesto DVD Marija Bistrica pobijedilo Udrugu kuburaša Barun Hellenbahc sa 6:2. Nastupilo je ukupno 8 ekipa.

Sportski tjedan nastavlje se u srijedu otvorenim stolnoteniskim turnirom u dvorani OŠ Marija Bistrica s početkom u 16 sati, u četvrtak i petak na rasporedu su Otvoreni dani roditelja i Interni turnir Nanbudo kluba Marija Bistrica, a u subotu i nedjelju održat će se i teniski turnir Teniskog kluba ”Marija Bistrica”.