Klapa Contra ima novi singl U jubav virujen

Klapa ContraŠesteročlana klapa iz Splita, koja se okupila prije godinu dana, odlučila je ususret proljeću objaviti jednu ljubavnu pjesmu s kojom su sigurni da će osvojiti slušatelje već na prvu. Nakon točno godinu dana postojanja, klapa Contra odlučila je publiku iznenaditi s još jednom autorskom pjesmom. Nakon pjesme ”Srićo moja” koja je osvojila srca slušatelja, stiglo je vrijeme za novu pjesmu.
– Zanimljivo je što je autor naše nove pjesme ”U jubav virujen” jedan sasvim nepoznat javnosti, ovo je prva skladba s kojom se prezentira. Riječ je o Ivanu Brdaru čiji tekst i glazba su po našem ukusu, a zadovoljavaju i neke naše kriterije pri odabiru pjesama. Jednostavno smo se prepoznali u ovoj pjesmi, mislimo da je dobra kombinacija umjetničkog i komercijalnog. Plan nam je snimiti spot kroz dvadesetak dana – najavio je Mislav Biočina novi singl klape Contra.
Godina dana je bila iznad svih očekivanja, prepuna kvalitetnih nastupa i koncerata. Početnički strah je bio i očekivan s obzirom na to da su svi izišli iz profiliranih klapa kao što su Cambi i Kampanel, ali skoro 50 nastupa u malo više od pola godine je pokazatelj kako je publika zaista prihvatila sada već priznatu klapu koja nakon novog singla ima velike planove i za dalje.
– Imamo dosta velike planove za ovu godinu, namjera nam je snimiti čak tri pjesme. U protekloj godini smo bili poprilično zauzeti s nastupima i sezona se razvukla do kasne zime tako da nismo bili u nekom stvaralačkom ritmu. Sad već imamo energiju i spremne pjesme. Tako to ide; period rada, period stvaranja, period potrošnje. Nakon Nove godine smo koncepciju malo uravnotežili tako da će ova godina biti dosta dinamična, spremni smo publici ponuditi dosta a capella izvedbi nekih starijih uspješnica što publika ne može baš čuti od svake klape – nastavio je Mislav te istaknuo nastup u Sloveniji u Cankarijevom domu koji je samo jedan od niz dogovorenih nastupa za ovu godinu kojih će biti po čitavoj regiji.
https://www.youtube.com/watch?v=U_OyucgNDsk