Ivica Fantastičan na treningu kombinacije

  

Danas je na ZOI-a u Vancouveru važan dan za hrvatski sport. Nakon nekoliko odgoda, konačno je na red došla muška superkombinacija. Spust je na rasporedu u 18.30 po našem vremenu, a slalom u 21.15. Ivica Kostelić ima starni broj 22, Natko Zrnčić Dim 18, a Ivan Ratkić 37.

Inaće, na jučerašnjem treningu spusta za kombinaciju Ivica je bio izvrstan.Osvojio je treće mjesto sa samo 15 stotinki slabijim vremenom od zlatnog iz spusta Didiera Defaga. Drugi je bio Silvan Zurbriggen i time najavio borbu za sam vrh, jer je ove sezona izvrstan u slalomu. Iako neki spustaši nisu nastupili,poput Millera ili Svindala, raduje da je Ivica dobio za sekundu i više slalomaše koji konkuriraju za visokamjesta u kombinaciji, Raicha, Ligetiya, Lizarauxa i druge. Vrlo dobar bio je i Natko, koji je konačno odvezao dobar spust osvojivši 8.mjesto, sa 66stotinki za Defagom. Ivan Ratkić je bio 28.

Svoj posljendnji nastup na igrama imati će pak naš brončani biatlonac Jakov Fak. On će u 20 sati startai u utrci na 15 km skupnim startom. Jakov ima starni broj 7.