Investicijski potencijali u turizmu

Zagorska razvojna agencija počela je skupljati informacije o nekretninama koje predstavljaju potencijalne turističke (greenfield i brownfield) investicije

Zagorska razvojna agencija d.o.o. (www.zara.hr) počela je prikupljati podatke o nekretninama (parkovi, jezera, ribnjaci, zemljišta, kamenolomi, zapuštene ili napušteni objekti, izvori vode i drugo) koje predstavljaju potencijalne turističke (greenfield i brownfield) investicije.

Turističke znamenitosti, muzeji, wellness i spa te eno – gastro ponuda čine okosnicu turističke afirmacije Krapinsko – zagorske županije. Posljednjih godina u Krapinsko – zagorskoj županiji ulagalo se povećanje smještajnih kapaciteta, toplice i njihovu wellness i spa ponudu te obnovu muzeja, a uglavnom su to bile privatne investicije.

S obzirom da na području Krapinsko – zagorske županije postoje projektne ideje za ulaganje u turizmu te nekretnine s potencijalom uređenja u turističke svrhe, Zagorska razvojna agencija d.o.o. počela je skupljati informacije o nekretninama (parkovi, jezera, ribnjaci, zemljišta, kamenolomi, zapuštene ili napušteni objekti, izvori vode i slično) koje predstavljaju potencijalne turističke (greenfield i brownfield) investicije. Ove informacije prikupljaju se sa svrhom izrade Kataloga turističkih investicijskih potencijala u Krapinsko – zagorskoj županiji koji će bit javno objavljen, ali i prezentiran potencijalnim investitorima.

Iako je obrazac prvenstveno namijenjen za prikupljanje podataka o nekretninama u državnom te gradskom odnosno općinskom vlasništvu, dobrodošle su i prijave nekretnina u privatnom vlasništvu za koje vlasnici traže investitore.

Podatke možete dostaviti putem obrasca ispod teksta.

Za više informacije možete se obratiti gđi. Tanji Ivek na broj 049/373–161 ili 091/329-3347 ili putem e-maila: tanja@zara.hr