Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


City Drifters

Dignite grad na noge1

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 06.07.2015

MNL Općine Marija Bistrica-9. naslov za Laz

U nedjelju (05.07.) je završilo 15. izdanje Malonogometne lige Općine Marija Bistrica. Prije 7. kola trebalo je odraditi i 5 zaostalih utakmica, koje su bile odgođene zbog kiše. Tako je u petak odigrana utakmica Laz – Podgorje Bistričko, koju je Laz dobio 5:1 i time si trasirao put ka osvajanju 1. mjesta. Laz je u subotu u zaostaloj utakmici 6. kola svladao i Mariju Bistricu Veterane sa 5:1, dok je Podgorje Bistričko sa 3:2 ilo bolje od Marije Bistrice Bistro Mladost.

U nedjelju je u završnom 7. kolu najprije Hum Bistrički pobijedio Tugonicu sa 5:1 u izravnoj borbi za 6. mjesto, a Podgorje Bistričko je sa čak 11:1 slavilo protiv Marija Bistrica Veterana. Tako je odluka o pobjedniku pala u baš zadnjem susretu u kojem je Laz igrao protiv Podgrađa. Naime, do naslova je moglo i Podgrađe u slučaju pobjede sa 4 gola razlike, a za drugo mjesto im je bila dovoljna bilo kakva pobjeda. Utakmica je krenula vrlo uzbudljivo. Nakon što je Podgrađe promašilo penal, Laz je poveo 2:0. No, tada kreće preokret Podgrađa, koje na kraju pobjeđuje sa 4:2, dakle dovoljno za 2. mjesto.

Naime, na kraju se zatvorio krug tri ekipe sa po 15 bodova, a prema pravilniku MNL-e Općine Marija Bistrica, tada odlučuju rezultati i gol razlika postignuta u dvobojima izjednačenih ekipa. Kako su sve ekipe na toj mini tablici osvojile po 3 boda, Laz je svoj 9 naslov, a 3. zaredom, osigurao zbog najbolje gol razlike u tom trokutu (7:5). Podgrađe je drugo (6:6), a Podgorje Bistričko treće (5:7). Najbolji strijelac je Matija Matejaš iz Podgrađa sa 18 golova. Na kraju je održana i svečanost proglašenja pobjednika. Pehare i medalje dodijelili su načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, njegova zamjenica Dubravka Bartolović i predsjednik NK Mladost Marija Bistrica, ujedno i predsjednik Vijeća Općine Marija Bistrica Teodor Švaljek.

rezultati:
7. kolo: Hum Bistrički – Tugonica 5:1, Marija Bistrica Veterani - Podgorje Bistričko 1:11, Podgrađe – Laz 2:4,  Marija Bistrica Bistro Mladost  slobodan

Konačna tablica:
1.         LAZ                         6          5          0          1          15        39:15
2.         PODGRAĐE            6          5          0          1          15        42:24
3.         PODGORJE BISTRIČKO  6    5          0          1          15        36:17
4.         M.  BISTRICA VETERANI 6    3          0          3          9          21:36
5.         M.  BISTRICA B. MLADOST  6      2       0        4       6          22:29
6.         HUM BISTRIČKI          6       1          0          5          3          18:33
7.         TUGONICA            6          0          0          6          0          21:45
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 05.07.2015

Skupština NK Mladost MB

U petak je održana redovna skupština NK Mladost Marija Bistrica. Jednoglasno su prihvaćena izvješća o radu kluba u 2014. godini, te u natjecateljskoj sezoni 2014./15. Naglašeno je kako se vidi napredak u funkcioniranju kluba, koji djeluje u 6 kategorija. U netom završenoj sezoni seniori su osvojili 11. mjesto u 1. zagorskoj ligi, a posebno u klubu zadovoljni rezultatima juniora i pionira. Juniori su u 2. zagorskoj ligi osvojili 1. mjesto, a pioniri 2., te su u zbroju bodova osigurali 1. zagorsku ligu. Mlađi pioniri su sezonu završili na 10. mjestu 2. zagorske lige, dok su limači bili 4. u ligi limača skupina B, a nakon razigravanja sa Jedinstvom, osvojili su ukupno 8. mjesto. Veterani igraju 1. zagorsku ligu, a na kraju sezone završili su na 9. mjestu. Inače, na skupštini je potvrđeno da će novi trener seniorske ekipe biti Željko Deak.

Skupštinu su pozdravili načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, njegova zamjenica Dubravka Bartolović, ravnateljica OŠ Marija Bistrica Vesna Brlek, predsjednik i član izvršnog odbora NS KZŽ-e Stjepan Merkaš i Velimir Leskovar, te predsjednik NK Pregrada Željko Kamenski. 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 04.07.2015

MNL Općine Marija Bistrica: Laz izbio na 1. mjesto

U petak 3. srpnja odigrano je zaostalo 2. kolo Malonogometne lige Općine Marija Bistrica. U susretu dvije neporažene ekipe Laz je sa 5:1 pobijedio Podgorje Bistričko. Marija Bistrica Bistro Mladost je sa 7:2 bila bolja od Tugonice, dok je ekipa Marija Bistrica Veterani bez borbe dobila Hum Bistrički, koji nije imao dovoljno igrača za nastup. Slobodno je bilo Podgrađe. Laz je preuzeo vodstvo sa 12 bodova, koliko ima i Podgrađe, ali sa utakmicom više. Slijede Podgorje Bistričko i Marija Bistrica Veterani sa po 9 bodova, na 5. mjestu je Marija Bistrica Bistro Mladost sa 6 bodova, dok Hum Bistrički i Tugonica nemaju bodova. U subotu će se s početkom u 16 sati odigrati dvije zaostale utakmice 6. kola. Sastaju se: Podgorje Bistričko - Marija Bistrica Bistro Mladost i Laz - Marija Bistrica Veterani. Malonogometna liga Općine Marija Bistrica završava u nedjelju 5. srpnja utakmicama 7. kola. Početak je u 18 sati, a igraju: Hum Bistrički – Tugonica, Marija Bistrica Veterani – Podgorje Bistričko i Podgrađe – Laz. Slobodna je Marija Bistrica Bistro Mladost.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 02.07.2015

U nedjelju 5. srpnja pohod Obilaznicom Za dušu i tijele Mirko Fulir

U sklopu manifestacije ''Ljeto u Mariji Bistrici'', Planinarsko društvo ''Grohot'' Marija Bistrica ove nedjelje organizira tradicionalni pohod Planinarskom obilaznicom oko Marije Bistrice. Okupljanje i doček gostujućih planinarskih društava uz dobrodošlicu je od 8 do 9 sati na početku Obilaznice ''Za dušu i tijele Mirko Fulir'', sa sjeverne strane bistričke kalvarije. Pohod počinje u 9 sati, uz vodiče i mogućnost obilaska dulje verzije obilaznice, tzv. smeđe šetnice te odmor i okrjepu na odmorištu nakon kontrolne točke 4. Nakon završetka pohoda, oko 13 sati kod igrališta NK Mladost, planirana je podjela znački i priznanja, ovjeravanje dnevnika te druženje uz glazbu.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio