Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Guverner Pokera

Zaigrajte stvarni poker.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 25.07.2014

Tragom starih običaja

Predstojećeg vikenda, sutra, 26.srpnja i u nedjelju, 27.srpnja na trgu u Mariji Bistrici u sklopu "Ljeta u Mariji Bistrici" je na rasporedu i manifestacija ''Tragom starih običaja'' – dvodnevna manifestacija koja donosi prodajne izložbe i radionice starih zanata na središnjem bistričkom trgu, a čiji su sudionici vezani uz ''Stepinčev put'', odnosno uz mjesta kojima prolaze poznati hodočasnički putovi prema našem najvećem marijanskom Svetištu. Prezentacije i radionice starih zanata, prodajne izložbe, drveni ringišpil i brojne zanimljivosti dio su ove već tradicionalne manifestacije.

Pročitaj vijest Komentari: 3

Marija bistrica 21.07.2014

Bistrička noć

U sklopu manifestacije ''Ljeto u Mariji Bistrici'', u subotu, 19. srpnja je održana tradicionalna ''Bistrička noć''. Za zabavu na središnjem bistričkom Trgu pobrinuli su se članovi glazbenog sastava Boss band.  Sve posjetitelje ''Bistričke noći'', a bilo ih je oko 1000, dočekala je i ponuda kolača Udruge ''Hrvatska žena'' Marija Bistrica, ponuda vina Udruge vinogradara ''Marija Bistrica'', ponuda lovačkog graha LD ''Fazan'' Marija Bistrica  i ponuda ribljeg paprikaša ŠRD ''Šaran'' Marija Bistrica.

Ove godine svoj doprinos Bistričkoj noći dale su i Šarene loptice, sve popularnija pjevačko – plesna skupina djevojčica, koje priprema i vodi Ana Kruhak, koja je i vodila program Bistričke noći, kao i Udruga mladih Marija Bistrica, koja je organizirala tombolu, čiji su sponzori bili obrtnici i ugostitelji sa područja općine Marija Bistrica, kao i Bluesun hotel Kaj, koji je osigurao glavnu nagradu, paket za dvoje, Okus zagorja (wellness, masaža i večera).

U nedjelju, 20.srpnja je pak na središnjem bistričkom trgu održan i koncert Tamburaškog sastava KUD-a Lovro Ježek Marija Bistrica. Ljeto u Mariji Bistrici nastavlja se slijedećega vikenda manifestacijom Tragom starih običaja.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 20.07.2014

Konstituirana Vijeća Mjesnih odbora Općini Marija Bistrica

U subotu, 19.srpnja su održane konstiturajuće sjednice Vijeća Mjesnih odbora u Općini Marija Bistrica. Od ukupno 10 Mjesnih odbora, konstituirano je 8 Vijeća. Naime, za MO Laz sjednica nije održana jer nije bilo kvoruma, pa se konstituiranje mora održati u roku od 30 dana. Članovi MO Tugonica su se ispričali obavezama pa će sjednica biti održana također u roku od 30 dana. U preostalih 8 odbora izabrani su predsjednici i njihovi  zamjenici. Tako je za predsjednika MO Marija Bistrica izabran Mario Tomorad, a za njegova zamjenika Zlatko Ivak. U Humu Bistričkom predsjednik je Nikola Meštrović, a zamjenik Stjepan Kušić, u Podgorju Bistričkom  predsjednik je Stjepan Kruhak,  a zamjenik Ivan Vedrina, a u Poljanici Bistričkoj predsjednik je Željko Pugar, a zamjenik Ivan Gorički. Ignac Babić je izabran za predsjednika MO Globočec, zamjenik mu je Damir Kovačić, Mladen Janečić je čelni čovjek MO Sušobreg, a zamjenica je Ksenija Semper. U Selnici je predsjednik Josip Hanžek, a zamjenik Josip Klapač, dok je u Podgrađu predsjednik Stjepan Gorički, a zamjenik Dražen Pezić.
 

Pročitaj vijest Komentari: 1

Marija bistrica 18.07.2014

Ljeto u Mariji Bistrici : Bistrička noć, koncert TS KUD-a Lovro Ježek, turnir u stolnom tenisu

Manifestacija ''Ljeto u Mariji Bistrici'' nastavlja se u subotu 19. srpnja. Na rasporedu je tradicionalna Bistričku noć. Večer je predviđena za zabavu, za koju će se pobrinuti popularni zagorski sastav Boss band. Također, tradicionalni doprinos Bistričkoj noći daju i bistričke udruge. Udruga Hrvatska žena Marija Bistrica ponudit će kolače, Udruga vinogradara Marija Bistrica vino, LD Fazan Marija Bistrica lovački grah, a ŠRD Šaran Marija Bistrica riblji paprikaš. Također, ove se godine uključila i Udruga mladih Marija Bistrica, koja organizira tombolu. Nedjelja 20. srpnja od 10 sati na središnjem bistričkom trgu donosi Koncert Tamburaškog orkestra KUD-a Lovro Ježek, Marija Bistrica. Vikend pred nama nudi i jedan sportski događaj. Udruga mladih Marija Bistrica organizira otvoreni turnir u stolnom tenisu, koji će se održati u subotu 19. srpnja u Športskoj dvorani OŠ Marija Bistrica s početkom u 13 sati.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio