Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


The farmer

Upravljaj farmom, uzgajaj biljke, prodaj jaja i napreduj.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 31.01.2015

Josip Jelenc promovirao svoju knjigu ''Enfant Terrible– Samo za pametne'' u Mariji Bistrici

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica organizirala je u petak promociju knjige ''Enfant Terrible – Samo za pametne'', autora Josipa Jelenca. Mladi autor u knjizi opisuje tešku prometnu nesreću koja mu se dogodila 26. srpnja 2006. na 111. kilometru autoceste Zagreb - Split, 2,5 kilometra od tunela Mala Kapela. Nakon tri tjedna kome, agonije njegovih najbližih i odbijanja liječnika da se uopće pozabave njegovim slučajem, opisanim kao beznadnim, uspio je ono u što nitko nije vjerovao.

Oporavak je bio dugačak i težak, ali uspješan. U knjizi autor iskreno i iznimno osobno opisuje i brojne druge događaje koji su se potom u njegovom životu nizali, a neke je poput pravog enfant terriblea i sam izazvao, poigravajući se sa sudbinom i istražujući svoje granice, ali i granice ljudi oko sebe. Na promociji je sam autor govorio o knjizi i nevjerojatnim događajima vezanim uz nesreću, kao i o dr. Domagoju, koji mu je spasio život, a pronašao ga je tek prošle godine, nakon što je već napisao knjigu. Na početku sve prisutne je pozdravila ravnateljica Općinske knjižnice i čitaonice Mira Pižir, a voditeljica je bila Ana Kruhak. Promocija se pretvorila u dvosatno zanimljivo pripovijedanje autora, nakon kojeg će svi posjetitelji zasigurno poželjeti pročitati knjigu.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 29.01.2015

Skupština Ogranka Matice Hrvatske u Mariji Bistrici

Ogranak Matice Hrvatske u Mariji Bistrici održat će ove subote, 31. siječnja redovnu godišnju skupštinu. Na dnevnom redu nalaze se točke:               Izvješće o radu Ogranka u 2014. godini, Financijsko izvješće za 2014. godinu, Izvješće Nadzornog odbora, Donošenje plana rada i financijskog plana za 2015. godinu, Izmjene i dopune Pravila Ogranka prema novom Zakonu o udrugama, Imenovanje likvidatora i Razno. Skupština će se održati u Kongresnoj dvorani Bluesun hotela Kaj u Mariji Bistrici s početkom u 18 sati.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 26.01.2015

Mladost MB sjajna druga

Nogometaši Mladosti iz Marije Bistrice osvojili su 2. mjesto na zimskom turniru Nogometnog saveza KZŽ-e, koji se igrao u Krapini. Mladost je u polufinalu, nakon 0:0 u regularnih 30 minuta, sa 2:1 nakon izvođenja penala pobijedila krapinski Zagorec, da bi u finalu izgubila od Radoboja 1:3. Gol za Mladost u finalu postigao je Matija Čukman.

Podsjetimo Mladost se do završnice probila pobjedama protiv Stubice u osmini finala 1:0, te protiv Oroslavja 2:0 nakon penala u četvrtfinalu. Treće mjesto osvojio je Rudar iz Mihovljana, a četvrto Zagorec. U veteranskom dijelu turnira prvo je mjesto pripalo Zagorcu, koji je u finalu pobijedio Vatrogasac iz Brezove. Treće je bilo Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja, a četvrti Tondach iz Bedekovčine.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 25.01.2015

Sastanak Mjesnih odbora Općine M. Bistrica - popis nerazvrstanih cesta

U subotu 24. siječnja u Općini Marija Bistrica održan je sastanak sa Mjesnim odborima koji djeluju u Općini. Pozvani su predsjednici i njihovi zamjenici u svih 10 Mjesnih odbora, koliko ih djeluje u Općini Marija Bistrica.

Sastanak je vodio načelnik Općine Josip Milički, a prisustvovao mu je i predsjednik Općinskog vijeća Teodor Švaljek. Sastanak je održan povodom izrade baze podataka općinskih nerazvrstanih cesta na području Općine Marija Bistrica.

Za izradu ovog projekta angažirana je firma AZRA d.o.o. iz Varaždina (Agencija za razvoj Varaždinske županije) ispred koje je sastanku prisustvovao Saša Gregurinčić. Načelnik je u samom uvodu pozdravio prisutne te ukazao da potrebu donošenja baze podataka općinskih nerazvrstanih cesta zbog zakonskih obveza.  Nadalje je Saša Gregurinčić održao prezentaciju, upoznao prisutne da je ovo tek prvi korak, a to je popis i kategorizacija svih općinskih nerazvrstanih cesta. U suradnji sa općinom, izrađena su karte po naseljima na kojima su ucrtane, kategorizirane i određeni nazivi dionica nerazvrstanih cesta. Zadatak predsjednika Vijeća mjesnih odbora je da na Mjesnim odborima prođu karte po naseljima i ažuriraju ih odnosno da dostave svoje prijedloge i primjedbe.

Načelnik Milički je upoznao prisutne da će se u drugoj fazi radova izvesti geodetski snimak cesti, prema prioritetima, zatim rješavati imovinsko pravni poslovi i izrađivati projekti i na taj način će se moći aplicirati na natječaje EU fondova. Na kraju sastanka svim predsjednicima Mjesnih odbora podijeljene su karte naselja sa ucrtanim općinskim nerazvrstanim cestama i upute za ucrtavanje, te je dogovoreno da isti dostave svoje primjedbe i prijedloge do 10. veljače 2015.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio