Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Menadžer proizvodnje

Kako ćete se snaći u toj ulozi?

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 30.03.2015

Dino Čukman i ekipa SK Marija Bistrica do srebra na PH

U Čakovcu je održano prvenstvo Hrvatske za juniore i seniore u gađanju zračnom puškom serijske proizvodnje. Strijelci streljačkog kluba ''Marija Bistrica'' vraćaju se sa dvije srebrne medalje, koje su osvojili kao ekipa te Dino Čukman pojedinačno. Dino se u finale plasirao sa drugim rezultatom sa pogođenih 374 kruga, a to je drugo mjesto i zadržao sa ukupno469,8 krugova. Prvo je mjesto osvojio Borna Petanjek iz SK Duga Resa, do je treći bio Denis Tomašević iz Streljačke udruge Mars Beli Manastir. Ekipno Marija Bistrica je pogodila 1093 kruga, pet manje od Duge Rese, a treća je bila Podravka iz Koprivnice. Uz Čukmana za ekipu su pucali Darko Galoić, koji je pogodio 360 krugova i pojedinačno bio 14, te Marko Matejaš sa 359 krugova, pojedinačno 16. Izvan ekipa još Robert Belko je bio 20., a Mihael Babić 34. U konkurenciji juniora Marija Bistrica je ekipno osvojila 8. mjesto. Pojedinačno Mihael Babić je bio 18., Mario Čukman 28,. a Tomislav Babić 37. Ivana Šimunec ke pak kod juniorki osvojila 14. mjesto.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 30.03.2015

Skupština i ocjenjivanje vina Udruge vinogradara, vinara i podrumara Vinski Vrh

Udruga vinogradara, vinara i podrumara ''Vinski Vrh'' u subotu, 28.ožujka je održala redovu izvještajnu godišnju skupštinu. Iz izvješća o radu u prošloj godini valja izdvojiti organizaciju Vincekovog na početku godine, ocjenjivanje vina u travnju, izlet u Vrbik na otoku Krku u svibnju i po prvi puta organizaciju proslave dana Udruge, u lipnju, kada je zaštitnikom udruge proglašen sv. Vid. Pred kraj godine organizirano je kušanje vina, kao i proslava Martinja. Uz ovu skupštinu organizirano je i ocjenjivanje vina članova udruge, koji su ukupno donijeli 34 uzorka.  U ocjenjivačkom povjerenstvu bili su dipl. ing. agr. Zdenko Ivanković, dipl. ing. agr. Mirela Osrečak, te dipl. ing. agr. Goran Marmilić. Ukupno je 5 vina zaslužila zlatno odličje, 13 je srebrnih odličja, 10 brončanih  i 6 priznanja. Na kraju je organiziran i prigodni domjenak za članove uz domaći glazbeni sastav.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 29.03.2015

Skupština Turističke zajednice Općine Marija Bistrica

U subotu (28.03) je održana 2. sjednica Skupštine Turističke zajednice Općine Marija Bistrica. Jednoglasno su prihvaćeni Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2014. godinu, Izvješće o radu Turističkog vijeća za 2014. godinu, Izvješće Nadzornog odbora o radu Turističke zajednice za 2014. godinu i Izvješće o radu Nadzornog odbora za 2014. Predsjednik TZ Josip Milički u izvješću o radu naglasio je da je TZ općine Marija Bistrica u 2014. godini doživjela velike zaokrete u radu. Od lipnja kompletno financijsko poslovanje vodi knjigovodstveni servis KONTO Š, te s financijske strane više nema pogreški u poslovanju. Također su razriješena dugovanja prema ZAMP-u iz 2012. kako ne bi došlo do ovrhe. Nastavno na 2013., nastavljena je revizija poslovanja Turističke zajednica od strane revizorske kuće Antares koja je još u tijeku. Turistička zajednica je na natječajima HTZ-a dobila nepovratna sredstva za Povrat uloženih sredstava u projekt KULT PRO – 95.000,00 kn i za nabavu štandova – 10.000,00. Također je bilo potrebno opravdati dobivena sredstva iz Ministarstva turizma za 2013. u iznosu od 70.000,00 što je i učinjeno.

Ove godine je dovršeno dječje igralište u Parku skulptura; napravljen je vrtuljak i drveni vlak. Bistrička je turistička zajednica organizator brojnih manifestacija, posebno se ističu ''Advent u Mariji Bistrici'' i ''Ljeto u Mariji Bistrici''. U rad na manifestacijama volonterski su uključeni i članovi općinskog Odbora za turizam i kulturu. Na skupštini je izraženo zadovoljstvo povećanjem broja noćenja, za oko 3000 u 2014. u odnosu na 2013., ponajviše zahvaljujući Bluesun hotelu Kaj. Predsjednik je izrazio zadovoljstvo i sa financijama, s obzirom da se u 2015. godinu ušlo sa preko 150.000,00 kn na računu. U razvoju turizma u Mariji Bistrici, volonterski pomaže i bivša direktorica TZ grada Zagreba Amelija Tomašević, pa je uz njezinu pomoć mlada ekipa zaposlena u TZ-i Općine Marija Bistrica, na najboljem putu da turizam u Mariji Bistrici digne na grane koje zaslužuje. Skupštinu je pozdravio i predsjednik Vijeća Općine Marija Bistrica Teodor Švaljek, koji je naglasio, kako Marija Bistrica ima ogroman potencijal u turizmu, koji do sada, nažalost nije iskorišten. No, Općina će biti prvi i jaki podupiratelj svega pozitivnog unutar TZ-e, a što može dovesti do iskorištavanja potencijala, zaključio je Švaljek.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 28.03.2015

Skupština TK Marija Bistrica

U petak 27. ožujka održana je redovna izvještajna skupština Teniskog kluba ''Marija Bistrica''. Jednoglasno su prihvaćena izvješća o radu kluba u prošloj, kao i planovi za ovu ali i 2016. godinu. U prošloj godini TK ''Marija Bistrica'' imao je 27 odraslih članova, a kroz školu tenisa prošlo je i 50-tak djece, te je na taj način nastavljena višegodišnja praksa osiguravanja terena i trenera za najmlađe. Riječ je o rekreativnom klubu, sa brojnim međusobnim natjecanjima i turnirima, a treću godinu zaredom sudjelovao se i na ekipnom prvenstvu županije. Također, klub je već nekoliko godina organizator i natjecanja u sanjkanju za djecu Bijeli Ježek. Na skupštini je donesen i novi Statut kluba, usklađen sa novim zakonom o udrugama, a u planovima za ovu i 2016. godinu predviđa se nastavak sportskih natjecanja, te održavanje terena i infrastrukture. Skupštinu su pozdravili i načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički i tajnik TS KZŽ-e Ivica Katušić-Buković.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio