Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Menadžer proizvodnje

Kako ćete se snaći u toj ulozi?

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 25.05.2015

Održan 13. Međunarodni memorijalni nanbudo turnir Zdravko Mikuš 2015

Nanbudo  klub  Marija  Bistrica  od 22. do 24. svibnja organizirao  je 13.  Međunarodni  memorijalni  turnir Zdravko Mikuš 2015. U sportskoj dvorani Osnovne škole Marija Bistrica nastupilo je 96 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Norveške, te po prvi puta Francuske.

Borci Nanbudo kluba ''Marija Bistrica'' i ovaj puta su se istaknuli bez obzira na sjajnu konkurenciju i osvojili 28 medalja. Zlatnim medaljama okitili su se junior Petar Jakopec i u katama i u borbama, Dorijan Čvek u kategoriji do 12 godina u katama, Aleksandra Meštrović u kategoriji do 12 godina u borbama, muška seniorska ekipa u borbama, te ženska ekipa do 16 godina u katama i u borbama.

Srebra su osvojili, u katama, Aleksandra Meštrović u kategoriji do 12 godina, Mauricija Ozimec u kategoriji do 16 godina, muška ekipa do 16 godina, muška i ženska seniorska ekipa, te u borbama Vida Pelko i Rafael Pille u kategoriji do 12 godina, Doris Babić u kategoriji do 14 godina, Marko Ležaić kod seniora u teškoj kategoriji Petar Jakopec i kod seniora u apsolutnoj kategoriji. Bronce su osvojili u katama Vida Pelko u kategoriji do 12, Doris Babić u kategorijama do 14 i do 16 godina, Mauricija Ozimec kod juniorki i Marko Ležaić kod seniora, te u borbama Ivona Huljak u kategoriji do 14, Doris Babić u kategoriji do 16 godina, Mauricija Ozimec kod juniorki, Petar Jakopec kod seniora u teškoj kategoriji i Marko Ležaić kod seniora u apsolutnoj kategoriji, te ženska seniorska ekipa.

Ovo je natjecanje ujedno bilo i 5., posljednje kolo bonsai lige. U konačnom poretku ove lige članovi Nanbudo kluba Marija Bistrica osvojili su 8  medalja. U kategoriji do 12 godina Dorian Čvek osvojio je 3. mjesto, u kategoriji do 14 godina Ivona Huljak je 2., a Doris Babić 3., u kategoriji do 16 godina Mauricija Ozimec 2., a Doris Babić 3, kod juniora Petar Jakopec je osvojio 1. mjesto, a kod seniora Marko Ležaić je bio 2., Juraj Milošić 3.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 18.05.2015

Limači MNK Laz stigli do još jedne pobjede

Limači MNK Laz protekle su nedjelje nastavili natjecanje u Proljetnoj malonogometnoj ligi Tina šport, koja se igra u Zagrebu, u Kušlanovoj. Natjecanje se odvija u dvije skupine, sa po 12 ekipa, 2005. i 2004. godište. Laz je odigrao ukupno tri utakmice. U kategoriji 2004. godište najprije je sa 3:2 Laz slavio protiv NK Šestine, da bi istim rezultatom izgubio od NK Trnje. Svih pet golova za Laz postigao je Jurica Čukelj. U kategoriji 2005. godište Laz je poražen od NK Nacional sa 2:3, a oba gola za Laz postigao je Luka Pisk. Nakon 7 odigranih utakmica u kategoriji 2004. godišta Laz ima 8 bodova, a u 5 odigranih utakmica u 2005. godištu 4 boda. S nastupima u ovoj ligi Laz nastavlja u nedjelju, a dan prije, u subotu, limači NK Laz sudjelovat će na velikom međunarodnom 13. po redu turniru limača ''Darko Tironi'' u Španskom. U iznimnoj međunarodnoj konkurenciji, Laz će igrati između ostalih i protiv prvaka BiH Sarajeva i NK Sesvete. 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 17.05.2015

Učenici OŠ Marija Bistrica izvrsni na 1. festivalu matematike

U Termama Tuhelj u petak (15.05.2015.)  je održan Prvi Festival matematike Krapinsko-zagorske županije, a kojem su nastupili učenici osnovnih škola iz Krapinsko-zagorske županije i to raspoređeni u tri kategorije: 3. i 4., zatim 5. i 6. te 7. i 8. razred.  Škola domaćin je bila OŠ Lijepa naša, Tuhelj. Najuspješniji matematičari bili su učenici OŠ Marija Bistrica, koji su u dvije od tri kategorije osvojili zlatne medalje. Ekipa Pametne glave (3. i 4. r) u sastavu Luka Klancir 3.b, Dominik Gabud 3.a, Ana Čukman 4.a i Stjepan Tomorad 4.b, te ekipa Matematički majstori (7. i 8. r) u sastavu Andrija Tomorad 8.b, Donatela Gućin Županić 8.c, Filip Čukman 7.c i Patrik Habazin 7.b, osvojili su zlatne medalje.

Oni su pokazali izvrsno znanje matematike ali i timski rad. Ekipa Pametni mozak (5. i 6. r) osvojila je 12. mjesto od 20 ekipa. Matematičare su pripremale Petra Horvatinčić, Ivančica Hopek- Kramar, Vesna Tomorad i Vesna Brlek. Inače, zlatnu medalju u kategoriji 5. i 6. r. osvojili su učenici OŠ K. Š Đalski iz Zaboka.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 16.05.2015

2. mjesto na Državnom natjecanju iz fizike!

OŠ Majstor Radovan bila je domaćin  Državnom natjecanju i smotri iz fizike za učenike osnovnih i srednjih škola koje se u Trogiru održava od 11. do 14. svibnja.

Na svečanom otvorenju u hotelu Medena učenike i mentore prigodnim riječima su pozdravili zamjenik gradonačelnika Radovan Slade-Šilović, predsjednik državnog povjerenstva Željko Skoko i ravnatelj škole Vilko Stojan.

Uz želje za uspjeh na natjecanju, Radovan Slade-Šilović pozvao je učenike da posjete Trogir i obrate pozornost na „zakone fizike”, koji su začudno korespondirali u graditeljstvu arhitekture Trogira, posebice u gradnji monumenta portala majstora Radovana.

Ukupno 142 učenika natjecalo se u znanju iz fizike, a zajedno s mentorima imali su priliku razgledati Trogir i uvjeriti se u njegove kulturno povijesne znamenitosti.

Iz OŠ Marija Bistrica na natjecanje je bio pozvan učenik 8.b. razreda Andrija Tomorad koji je osvojio 2. mjesto. Andrijina mentorica je Ivančica Hopek Kramar. Andrija je nedavno osvojio i treću nagradu na državnom natjecanju iz matematike.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio