Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Taxist

Postanite taxist u neobičnom gradu.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 02.09.2014

Poraz veterana NK Mladost MB

U ponedjeljak 1. rujna odigrane su utakmice 2. kola 1. i 2. zagorske nogometne lige veterana. Mladost iz Marije Bistrice u 2. kolu 1. lige gostovala je kod Mladosti u Belcu. Slavili su domaćini sa 1:0. U ponedjeljak 8. rujna, u 3. kolu Mladost dočekuje Jedinstvo iz Svetog Križa Začretja.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 01.09.2014

Pobjeda Mladosti MB na staru nove sezone

U nedjelju su započela natjecanja u zagorskim seniorskim nogometnim ligama. U 1. kolu 1. zagorske lige Mladost Marija Bistrica slavila je kod Klanjca 2:0. Golove za Mladost postigli su Kristijan Pižir i Matija Čukman. U ostalim utakmicama: Tondach – Schiedel 0:0,   Rudar Mihovljan – Gaj 3:1, Ivančica – Straža 0:1, Jedinstvo – Zagorec Veliko Trgovišće 3:1, Stubica – Vatrogasac 3:0 i Pregrada – Rudar Dubrava Zabočka 0:0. Poveli su Rudar Mihovljan, Stubica, Jedinstvo, Mladost Marija Bistrica i Straža sa po 3 boda. U 1. kolu 2. zagorske lige postignuti su slijedeći rezultati: Omladinac – Toplice 0:0, Mladost Belec – Lobor 1:3, Sloga – Matija Gubec 0:4, Milengrad – Oroslavje 1:4 i Oštrc – Đalski 4:1, dok je Inkop bio slobodan. Na ljestvici vodi Matija Gubec sa 3 boda, koliko imaju i Oroslavje, Oštrc i Lobor.

Prošloga su vikenda bile aktivne i druge kategorije NK Mladost Marija Bistrica. Prvi su na teren izašli limači i odradili već 2. kolo lige limača skupina A. Nakon što su u srijedu golovima Matije Prugovečkog i Josipa Hanžeka, u 1. kolu pobijedili NK Matija Gubec sa 2:1, u subotu su zabilježili i drugu pobjedu. Golovima Karla Šaguda, Matije Prugovečkog i Jurice Čukelja sa 3:0 slavili su kod Oštrca u Zlataru. U subotu su utakmice 1. kola 2. lige odigrali pioniri i juniori Mladosti. Pioniri su dočekali Rudar iz Dubrave Zabočke i pobijedili 4:1. Golove su postigli Kristijan Gregurić, Karlo Rogina, Petar Boronjek i Marko Bingula. Juniori su gostovali u Velikom Trgovišću kod Zagorca i izgubili 0:8.  Mlađi pioniri Mladossti su u 1. kolu 2. zagorske lige bili slobodni. U ponedjeljak se igraju utakmice veterana u zagorskim nogometnim ligama. Mladost iz Marije Bistrice u 2. kolu 1. zagorske lige gostuje kod Mladosti u Belcu.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 31.08.2014

Kreće nogometna sezona u Zagorju, Mladost MB u Klanjcu naslov

U nedjelju 31. 08. započinju natjecanja u zagorskim seniorskim nogometnim ligama. U 1. kolu 1. zagorske lige Mladost Marija Bistrica gostuje kod Klanjca. U ostalim utakmicama igraju: Tondach – Schiedel,   Rudar Mihovljan – Gaj, Ivančica – Straža, Jedinstvo – Zagorec Veliko Trgovišće, Stubica – Vatrogasac i Pregrada – Rudar Dubrava Zabočka. U 1. kolu 2. zagorske lige sastaju se: Omladinac – Toplice, Mladost Belec – Lobor, Sloga – Matija Gubec, Milengrad – Oroslavje i Oštrc – Đalski, dok je Inkop slobodan. Sve utakmice su na rasporedu u 17 sati. U subotu je počelo natjecanje i u novoformiranoj Međužupanijskoj nogometnoj ligi središte, u kojoj se natječe ukupno 14 klubova, a među njima i dva zagorska – Mladost Zabok i Radoboj. Oba kluba u prvom kolu gostuju. Mladost igra u nedjelju kod Vinogradara u Mladini, a Radoboj je kod Ogulina odigrao 1:1. Zagorec iz Krapine je pak u 1. kolu 3. HNL- središte poražen od Dubrave sa 1:2.

Ovoga su vikenda aktivne i druge kategorije NK Mladost Marija Bistrica. Prvi su na teren izašli limači i odradili već 2. kolo lige limača skupina A. Nakon što su u srijedu golovima Matije Prugovečkog i Josipa Hanžeka, u 1. kolu pobijedili NK Matija Gubec sa 2:1, u subotu su zabilježili i drugu pobjedu. Golovima Karla Šaguda, Matije Prugovečkog i Jurice Čukelja sa 3:0 slavili su kod Oštrca u Zlataru. U subotu su utakmice 1. kola 2. lige odigrali pioniri i juniori Mladosti. Pioniri su dočekali Rudar iz Dubrave Zabočke i pobijedili 4:1. Golove su postigli Kristijan Gregurić, Karlo Rogina, Petar Boronjek i Marko Bingula. Juniori su gostovali u Velikom Trgovišću kod Zagorca i izgubili 0:8.  Mlađi pioniri Mladosti su slobodni u 1. kolu 2. zagorske lige, a veterani bistričkog kluba u ponedjeljak će u 2. kolu 1. zagorske lige gostovati kod Mladosti u Belcu.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 30.08.2014

Kreće nogometna sezona u Zagorju, Mladost MB u Klanjcu

Započinju natjecanja u zagorskim seniorskim nogometnim ligama. U 1. kolu 1. zagorske lige Mladost Marija Bistrica gostuje kod Klanjca. U ostalim utakmicama igraju: Tondach – Schiedel,   Rudar Mihovljan – Gaj, Ivančica – Straža, Jedinstvo – Zagorec Veliko Trgovišće, Stubica – Vatrogasac i Pregrada – Rudar Dubrava Zabočka. U 1. kolu 2. zagorske lige sastaju se: Omladinac – Toplice, Mladost Belec – Lobor, Sloga – Matija Gubec, Milengrad – Oroslavje i Oštrc – Đalski, dok je Inkop slobodan. Sve utakmice su na rasporedu u nedjelju 31. kolovoza u 17 sati. Ovoga vikenda počinje natjecanje i u novoformiranoj Međužupanijskoj nogometnoj ligi središte, u kojoj se natječe ukupno 14 klubova, a među njima i dva zagorska – Mladost Zabok i Radoboj. Oba kluba u prvom kolu igraju u gostima. Mladost igra kod Vinogradara u Mladini, a Radoboj kod Ogulina.

Ovoga će vikenda aktivne biti i druge kategorije NK Mladost Marija Bistrica. Pioniri Mladosti dočekuju Rudar iz Dubrave Zabočke, a juniori gostuju kod Zagorca u Velikom Trgovišću. Mlađi pioniri pak u Mariji Bistrici dočekuju Toplice. Sve su to utakmice 1. kola 2. zagorske lige. Limači Mladosti će u Zlataru igrati utakmicu 2. kola lige limača skupina B, protiv Oštrca, dok će veterani bistričkog kluba u ponedjeljak u 2. kolu 1. zagorske lige gostovati kod Mladosti u Belcu.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio