Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Guverner Pokera

Zaigrajte stvarni poker.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Marija bistrica 23.10.2014

Javni poziv za zakup kučice/štanda za Advent u Mariji Bistrici

Općina Marija Bistrica raspisala je Javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kučice/štanda na Trgu pape Ivana Pavla II, za sudjelovanje u sklopu programa ''Advent'' u Mariji Bistrici 2014''. Program ''Advent'' u Mariji Bistrici 2014'' obilježit će se kroz pet vikenda, subotom i nedjeljom  od 29. studenoga do 28. prosinca 2014.g. Naknada za korištenje  kučice/štanda u sklopu navedenog programa, tijekom 10 dana održavanja programa za prigodnu prodaju iznosi 500,00 kuna po kučice/štanda, a za ugostiteljstvo iznosi 700,00 kuna po kučice/štanda. Pozivaju se svi zainteresirani da se osobno jave u Jedinstveni upravni odjel Općine Marija Bistrica i da podnesu pismeni zahtjev za zakup kučice/štanda najkasnije do 10. studenoga 2014. g. Naknadno podneseni zahtjevi biti ce odbačeni. Obzirom da je broj kučica/štandova ograničen, Općina Marija Bistrica zadržava pravo da odbije ponude za koje nije u mogućnosti osigurati prodajna mjesta. Uz   zahtjev   za   zakup   kučice/štanda potrebno  je   priložiti   dokument za obavljanje predmetne djelatnosti (rješenje o upisu u OPG, obrtnica i sl). Zahtjev za zakup kučice/štanda podnosi se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Marija Bistrica, Trg pape  Ivana Pavla, II 34, neposredno u pisarnici na navedenoj adresi ili preporučenom postom na adresu sjedišta Odjela. Za dodatne informacije obratiti se može u Jedinstveni upravni odjel Općne Marija Bistrica, ili na broj telefona 049/469-119.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 23.10.2014

Djeca PŠ Laz posjetila Knjižnicu u Mariji Bistrici

Povodom mjeseca hrvatske knjige Općinsku knjižnicu i čitaonicu Marija Bistrica u srijedu 22. listopada posjetili su učenici Područne škole Laz, OŠ Marija Bistrica. Učenike je s radom Knjižnice upoznala ravnateljica Mira Pižir, a povodom mjeseca hrvatske knjige, svi su učenici dobili besplatnu jednogodišnju upisninu u knjižnicu.

Održana je i kratka radionica, na mojoj su se učenici okušali u izradi označivača stranica. Uz knjižnicu učenici PŠ Laz, u sklopu obilježavanja dana kruha, posjetili su i pekarnicu Bio zrno gdje su se i sami okušali u ulogama pekara.

Područnu školu Laz trenutno pohađa 38 učenika, od 1. do 4. razreda, a učiteljice su Sandra Tomorad, Tatjana Flegar-Galoić, Jelena Januš-Grbić i Marina Ozimec. 
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 22.10.2014

Pušlekovci posjetili Knjižnicu u Mariji Bistrici

U sklopu obilježavanja mjeseca hrvatske knjige Općinsku knjižnicu i čitaonicu u Mariji Bistrici, u utorak 21. listopada, posjetili su mali posjetitelji, polaznici najstarije grupe Dječjeg vrtića Pušlek Marija Bistrica.

Odgajateljica Ana Brekalo na obilazak knjižnice dovela je 15 polaznika. Sa radom knjižnice upoznala ih je ravnateljica Mira Pižir, a svi su dobili besplatnu jednogodišnju članarinu. U knjižnici su se zadržali 60 minuta, prelistali slikovnice i malo se zasladili.

Ovogodišnja manifestacija Mjeseca hrvatske knjige koja se održava od 15. listopada do 15 studenog u znaku je mota ''O čemu govorimo kada govorimo o ljubavi?!.''

 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Marija bistrica 21.10.2014

Sjednica Vijeća Općine Marija Bistrica

U ponedjeljak 20. listopada održana je 15. sjednica Općinskog vijeća Općine Marija Bistrica. Na sjednici je gostovao i direktor Zagorskog vodovoda Mario Mihovilić, a razlog je bio davanje suglasnosti Općine Zagorskom vodovodu za kreditno zaduženje. Načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički pojasnio je kako je riječ o zaduženju u iznosu od 11 milijuna 850 tisuća kuna, a sredstva su namijenjena za rješavanje imovinsko pravnih odnosa za trasu izgradnje odvodnje aglomeracije Zabok i Zlatar. Jedan dio te mreže nalazi se i na području Općine Marija Bistrica. Radi se o sredstvima koja su namijenjena za obeštećenje vlasnicima zemljišta, kroz koja prolazi trasa. Inače, ovaj projekt prijavit će se i na EU fondove, a završetak izgradnje planiran je do kraja 2018. godine. Na dnevnom redu jedince  našao se i Prijedlog Odluke o uvjetima i mjerilima za određivanje visine naknade kod dodjele grobnih mjesta i godišnje naknade za korištenje grobnih mjesta  na mjesnom groblju Marija Bistrica i Laz. Načelnik Milički je napomenuo da do sada u Općini nije bilo odluka usklađenih sa Zakonom i pravilnikom o grobljima te ostalim aktima. Stoga je sada donesena odluka kojom se definira Uprava groblja, što je po zakonu obvezno, a to je u ovom slučaju Jedinstveni upravi odjel Općine. Osam dana po objavi ove odluke, slijedi i cjenik u kojem su definirane sve usluge, koje se koriste na grobljima u Mariji Bistrici i Lazu. Definirana je i godišnja grobna pristojba, koja sada iznosi 25 una po kvadratnom metru. Načelnik je napomenuo da je groblje već dulje vrijeme poslovalo s gubitkom, pa je tako u 2013. godini gubitak bio 60 tisuća kuna, pa se mora iznivelirati financijska situacije, jer je nekadašnji način funkcioniranja bio neodrživ.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio