Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Guverner Pokera

Zaigrajte stvarni poker.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Drustvo 04.07.2015

Počeli Dani folklora i zabave Laz 2015.

U sklopu manifestacije ''Ljeto u Mariji Bistrici'' KUD ''Laz'' organizira 11. Dane folklora i zabave Laz 2015. Manifestacija je počela u petak 3. srpnja uz večer pjesme i tambure.

Pucnjevima iz kubura otvorili su ju članovi Udruge kuburaša ''Marija Bistrica''. Na početku programa dobrodošlicu je svima zaželio predsjednik KUD-a Laz Ivan Bertović, posebno se zahvalivši sponzorima i podupirateljima.

Prisutne je pozdravio i načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički, zahvalivši vrijednim članovima KUD-a Laz, što si i ove godine kvalitetno organizirali Dane Folklora i zabave.

U programu su uz domaćine nastupili MVS ''Magdalenić Bedekovčina'', PZ KUD-a ''Sloga'' Oroslavje, TS ''Zora'' VIS ''Danica'' Velika Gorica i ''Jurjevke'' Gornja Stubica, a nakon toga uslijedila je zabava uz TS Fijaker.

U subotu je na rasporedu 11. susret KUD-ova, na kojem uz domaćine, KUD ''Laz'' nastupaju i KUD "Lovro Ježek", Marija Bistrica, KUD ''Stubica'' Donja Stubica, KUD ''Đurmanec'', KUD ''Ivanić'' i KUD ''Preslica'' Peščenica Zagreb. Do dugo u noć okupljene će zabavljati Lotos band i Turbo band.

Treći dan ove manifestacije, nedjeljni Dan dječjeg stvaralaštva, donosi nastupe KUD-ova ''Laz'', ''Matija Gubec'' Gornja Stubica, ''Stubica'' Donja Stubica i ''Meteor'' Hraščina, zatim Lovre Brkića te posebnih gostiju Folklorne grupe Toma Toma iz Ancone u Italiji. Za zabavu je sutra zadužen Nova band.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 03.07.2015

Za razvoj poljoprivrede 6,9 milijuna kuna

Krapinsko-zagorska županija u protekle tri godine isplatila je 6,9 milijuna kuna za provođenje mjera ruralnog razvoja. Provedene mjere za razvoj poljoprivrede bila je jedna od tema ovotjedne županijske skupštine, te je prihvaćeno je Izvješće o provedbi mjera ruralnog razvoja 2012. do 2014. U tom razdoblju raspisano je 30 javnih poziva i zaprimljeno 2565 prijava od kojih su odobrene potpore za 2281 korisnika kojima je isplaćeno 5,6 milijuna kuna. Samo prošle godine mjere ruralnog razvoja, koristilo je čak 1934korisnika kojima je isplaćeno 1,9 milijuna kuna. Ovakav rast broja korisnika u 2014. godini posljedica je proširenja mjere potpore samoopskrbnim gospodarstvima koja proizvode za vlastite potrebe i tržište. Najviše sredstava, milijun i 600 tisuća kuna u posljednje tri godine, isplaćeno je kroz potporu za investicijska ulaganja u poljoprivredi.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 02.07.2015

Godišnje proštenje na Vinagori

Župa Pohoda BDM Vinagora organizira ovoga vikenda godišnje proštenje na Vinagori. U subotu program u 20.30 sati otvaraju članovi Kuburaškog društva ''Vinagorska kubura''. U 21 sat uslijedit će molitva svete krunice i sveta misa, a u 22 sata Procesija sa svijećama i tronom do kapelice sv. Barbare. Nedjeljni program počinje u 10 sati, a još jedno ga otvaraju kuburaši. U 11 sati kreće procesija od kapelice sv. Barbare, a u 11.30 na rasporedu je sveta misa.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 01.07.2015

Nikad većim odazivom otvoreno je Ljeto u dvorcu Oršić

Otvaranje je obilježila nova predstava Kerekesh teatra koja se pokazala kao pravi odabir. Komedija u izvedbi mladog glumca Jana Kerekeša izazvala je ovacije publike.

Proteklog utorka otvoren je glazbeno-scenski festival Ljeto u dvorcu Oršić koji je privukao više stotina posjetitelja. Večer smijeha uz odličan Kerekesh teatar i predstavu Krtice, koja je po prvi puta odigrana u Zagorju. Radnja se odvija  na nogometnom terenu u NK Žbunj, gdje se  s krticama bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Kao šećer na kraju dolazi i Božo, poznatiji kao "Policajac z Mača".

U predstavi glumi Jan Kerekeš, a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš. Organizatori ove manifestacije su Muzeji Hrvatskog  zagorja, Aikido klub Hohoemi i TZ područja Gornja i Donja Stubica,a svi su iznimno zadovoljni posjećenošću. Ujedinjene snage i pojačana marketinška aktivnost ovogodišnjeg Ljeta rezultirala je većom zainteresiranošću publike.  Nakon uspješnog otvaranja program ide dalje. Preporuka je posjetiti i ostale četiri glazbene večeri.U petak10.7. očekuje nas nastup TomislavaGolubana, a kao iznenađenje nastupaju dvije mlade dame od 8 i 10 godina na klavijaturama i gitari. U utorak 14.7. dolazi Ethno Croatia, gdje će nastupiti više od 20 mladih umjetnika iz cijelog svijeta. Subota 18.7. donosi etno i jazz večer uz Lidiju Bajuk. 

Festivalsko ljetno druženje pod zvjezdanim nebom dvorca Oršić završavamo odličnim vokalom IvaneKindl,  uz troje glazbenika i akustičnu verziju pop-a i bluesa.Važno je napomenuti  kako uz prethodnu najavu organizatori osiguravaju radionice i čuvanje djece, a program se ne odgađa u slučaju lošeg vremena, održati će se u potkrovlju dvorca Oršić.

Ljeto je tek počelo, a svi ste pozvani na druženje pod zvijezdama u atriju dvorca Oršić u Gornjoj Stubici. Sve što trebate napraviti jest doći i uživati.  Sve potrebne informacije i rezervacije moguće su na Facebook stranici Ljeto u dvorcu Oršić ili na telefon 049 587 889. Detaljne informacije o programu pronađite na www.ljetoudvorcuorsic.msb.mhz.hr.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio