Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Street Skate

Kako je to u životu skatera..

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Drustvo 22.05.2015

Stručno savjetovanje poljoprivrednih zadruga

Zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek-Jambrek prisustvovao je u četvrtak, 21.svibnja 2015 god. Stručnom savjetovanju poljoprivrednih zadruga koje je održano u Kongresnoj dvorani Termi Jezerčica.

Organizator stručnog savjetovanja je Hrvatski poljoprivredni zadružni savez, a savjetovanje je održano pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a suorganizatori su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Krapinsko-zagorska županija i Grad Donja Stubica.
 
Prezentaciju na temu zakona o poljoprivredi održao je pomoćnik ministar poljoprivrede Zoran Vasić, a korištenje financijskih sredstava iz EU fondova prisutnima je približio pomoćnik ravnatelja Agencije za plaćanje u poljoprivredi Mario Arnaut.

U nastavku savjetovanja predstavljena je monografija pod nazivom: 150 godina poljoprivrednog zadrugarstva u Republici Hrvatskoj. Predstavljanje je održao autor monografije Željko Mataga.

Zamjenik župana je pozdravio prisutne u ime Krapinsko-zagorske županije te istaknuo:“Mi u županiji ovakva savjetovanja, edukacije, prezentacije i slično smatramo vrlo važnima, upravo iz razloga jer služe kao pomoć našim poljoprivrednicima. Neophodno je ljude koji se bave poljoprivredom informirati o natječajima, potporama i novitetima u tom području kako bi im se omogućilo da se javljaju na više objavljenih natječaja i dobivaju potpore, s obzirom da većina njih zbog opsega posla i rada na oranicama, poljima i sl. ne stigne u svako vrijeme biti u toku i pohvatati sve informacije.“

Zamjenik je iskoristio priliku i zahvalio se Ministarstvu poljoprivrede na dosadašnjoj suradnji: „Ministarstvo pruža izvrsnu suradnju Krapinsko zagorskoj županiji pokrenute su nove mjere, novi fondovi, naši poljoprivrednici imaju njihovu podršku i mislim da je to ključ uspjeha naših poljoprivrednika.“

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 21.05.2015

Pastoralni pohod biskupa uoči Dana grada i blagdana Župe Zabok

Uoči blagdana zabočke župne zaštitnice, sv. Jelene Križarice, i Dana grada Zaboka, koji se slavi sutra, 22.svibnja zabočku župu jučer, 20.svibnja je u pastoralnom pohodu posjetio pomoćni zagrebački biskup, mons. Valentin Pozaić. U pratnji zabočkog župnika vlč. Marijana Culjaka, posjetio je gradsko poglavarstvo, škole, socijalne, odgojne, kulturne, gospodarske i druge društvene ustanove na području župe te održao susret s udrugom „Sveta Marta“, Biblijsko–molitvenom zajednicom i članovima župnoga Caritasa. Posjet župi zaključio je obilaskom i pregledom stanja svih župnih objekata, kapelica i raspela na području Zaboka. Ujedno će sutra, na blagdan svete Jelene Križarice, biskup Pozaić predvoditi glavno euharistijsko slavlje, u 11.00 sati. Inače proslava Dana grada započinje u 8 sati polaganjem vijenca kod centralnog križa na gradskom groblju, a u 19 sati u osnovnoj školi će biti svečana sjednica Gradskog vijeća, uz podjelu priznanja Grada Zaboka.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 20.05.2015

Djeca DV Pušlek na prometnom kvizu u Bedekovčini

Dječji vrtić Bedekovčina u utorak 19. svibnja bio je domaćin druženja predškolske djece u sklopu održavanja edukativno-preventivne akcije „Promet nije šala ni opasnost mala“, koju već dugi niz godina provodi Odbor za sigurnost u prometu Krapinsko-zagorske županije.

Sudjelovala su i predškolska djeca DV Pušlek Marija Bistrica, Sandra, Paulina i Eduardo, zajedno sa ravnateljicom DV Pušlek Jadrankom Pezić i odgajateljicom Anom Brekalo.

Cilj akcije je upoznavanje najmlađih sudionika u prometu s prometnim propisima, kao i razvijanje prometne kulture od najranije dobi. Akcija je naišla na izuzetno velik odaziv, odnosno sudjelovala su djeca iz dvadesetak zagorskih dječjih vrtića, zajedno sa svojim odgajateljicama.

Kroz razne aktivnosti poput prometnog kviza i razne igre s prometnom tematikom, pokazali su usvojeno znanje o poznavanju osnovnih pravila ponašanja u prometu.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 19.05.2015

OŠ Zlatar Bistrica – dijamantna eko škola

Učeniku  Jurici Kuniću, predsjedniku Eko odbora Osnovne škole Zlatar Bistrica, na državnoj svečanosti Eko-škola u Zagrebu u petak je uručena prestižna Zelena zastava i "dijamantni certifikat" Međunarodne eko-škole. Time je Osnovna škola Zlatar Bistrica, koja pripada prvoj generaciji međunarodnih Eko škola u Krapinsko-zagorskoj županiji i Republici Hrvatskoj, šesti put obnovila status i  dobila - dijamantni status, jedina u ovome dijelu RH.  Školi je također  uručen i certifikat za sudjelovanje u provedbi projekta -kampanje „Za manje otpada-Litter Less“, čiji je cilj dugoročno utjecati na promjenu navika kod mladih u svrhu smanjenja opterećenja okoliša otpadom. Zlatarbistrički Dječji vrtić "Zlatni dani" također je obnovio status eko-vrtića.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio