Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Taxist

Postanite taxist u neobičnom gradu.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Drustvo 24.11.2014

Informiranje o bavljenju udomiteljstvom.

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Centar za socijalnu skrb Krapina organiziraju u utorak, 25. studenog u 10 sati informiranje nezaposlenih osoba iz evidencije Zavoda i drugih zainteresiranih građana o bavljenju udomiteljstvom. Promicanje udomiteljstva i povećanje broja udomiteljskih obitelji, posebice onih koje smještavaju djecu kao i specijaliziranih udomiteljskih obitelji, jedna je od ključnih aktivnosti u Akcijskom planu socijalnih usluga za 2014. godinu. Udomiteljstvo je oblik skrbi izvan vlastite obitelji kojim se osobi (djetetu ili odrasloj osobi) u obiteljskom okruženju pruža briga primjerena njenoj dobi i potrebama. Svrha udomiteljstva je omogućiti djetetu odrastanje u zamjenskoj obitelji, a drugim osobama primjereno zbrinjavanje. O tome tko može biti udomitelj, koji stambeni i drugi uvjeti trebaju biti ispunjeni, što sadrži briga o udomljenoj osobi, kao i o naknadi udomitelju za pružanje usluge, govorit će stručni radnici Centra za socijalnu skrb Krapina, u kojem će se informiranje i održati. Doći mogu svi zainteresirani građani, bez prethodne najave.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 23.11.2014

Pobjeda MNK Laz u 1. kolu Zimske MNL Elipso

Limači MNK Laz natječu se ove zime u Malonogometnoj zimskoj ligi Elipso, koja se odigrava u dvorani ŠRC Elipso u Borovju. Ekipu Laza čine igrači MNK Laz, kao i igrači NK Mladost Marija Bistrica. Svi oni u proljetnom i jesenskom dijelu igraju ligu limača KZŽ-e za Mladost, a zimi će sada odigrati i spomenutu zimsku malonogometnu ligu Elipso. Natjecanje se odvija sve do 14. ožujka, a okuplja 16 ekipa limača. Jučer je na rasporedu bilo 1. kolo a Laz je startao odličnom pobjedom protiv ekipe Most II. Završilo je 4:0, a strijelci su bili Karlo Šagud dva puta, te po jednom Dorijan Rusan i Josip Hanžek. Ekipu Laza vode Danijel Hrastović i Ivan Gereci, a u 2. kolu slijedeće subote čeka ih utakmica protiv NK Croatia 98 I.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 21.11.2014

Natječaj za Recital Željka Boc 2015.

Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica objavila je natječaj za Recital ljubavne poezije ''Željka Boc 2015''., koji će se po 12. put održati na Valentinovo 14. veljače 2015. godine. Sudjelovati mogu autori koji pošalju najviše pet, do sada neobjavljenih pjesama, na standardnom jeziku, isključivo ljubavne tematike. Pjesme moraju biti prepisane strojem u 5 primjeraka i označene istom šifrom. Uz pjesme treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalazi ime i prezime autora, broj telefona, adresa i šifra kojom su pjesme označene. Pjesme treba poslati i u elektronskom obliku, na CD-u ili DVD-u. Najuspješniji radovi, koje će izabrati Stručni ocjenjivački sud, bit će javno izvedeni na večeri 12. Recitala, na Valentinovo, 14. veljače 2015. godine. Natječaj je otvoren do 6. siječnja 2015. godine, a pjesme se šalju na adresu: Općinska knjižnica i čitaonica Marija Bistrica, p.p. 25 49 246 Marija Bistrica, s naznakom ''za Recital Željka Boc''. Pjesme poslane na natječaj se ne vraćaju, a rezultati će biti poznati početkom veljače. Natječaj se svake godine objavljuje na rođendan Željke Boc, 21. studenog.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 20.11.2014

3.prosinac-Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Ove godine Povjerenstvo za osobe s invaliditetom KZŽ u suradnji s Koordinacijom udruga osoba s invaliditetom, povodom 3. prosinca Međunarodnog  dana osoba s invaliditetom, kao centralnu aktivnost organiziraju Okrugli stol na temu financijskih oblika podrške osobama s invaliditetom, gdje će se raspravljati o mogućim izvorima financiranja u 2015. godini i predstojećim promjenama koje se očekuju. Kako je dogovoreno na ovotjednom sastanku, predstavit će se i mjere aktivne politike zapošljavanja osoba s invaliditetom.
Slijedeće godine Povjerenstvo će provoditi aktivnosti predviđene u "Akcijskom socijalnom planu"  koje se odnose na osobe s invaliditetom, ali i inicirati druge aktivnosti. U tom smislu dogovorena je organizacija radionice s poslodavcima i osobama s invaliditetom u cilju povećanja zapošljivosti osoba s invaliditetom, provesti će se s pripremne aktivnosti za izradu novog vodiča za osobe s invaliditetom za područje županije, a inicirati će se i uklanjanje arhitektonskih barijera u određenim javnim institucijama.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio