Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


City Drifters

Dignite grad na noge1

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Drustvo 18.04.2014

Župan Kolar: Opća bolnica Zabok jest i ostaje zagorska bolnica

- Opća bolnica Zabok jest zagorska bolnica, Opća bolnica Zabok bude ostala zagorska bolnica ali će širom vrata otvoriti i za pacijente iz čitave regije jer za to postoje svi uvjeti. Imamo prostorne kapacitete, imamo uvjete i imamo odličan medicinski kadar. To je stav koja će naša vladajuća koalicija braniti i dio je zaključka koji će biti predložen na sjednici Županijske skupštine. Rekao je to između ostalog župan Željko Kolar na jučerašnjoj press konferenciji održanoj zajedno sa predsjednicom Županijske skupštine Vlastom Hubicki koja je sazvala sjednicu na zahtjev jedne trećine oporbenih vijećnika i to za 24. travnja. Župan je podsjetio i na to da je stav Županije, odnosno prigovor na „Masterplan“ i službeno kroz tijek javne rasprave poslan u resorno Ministarstvo.-Za Krapinsko zagorsku županiju prijedlog Masterplana u dijelu koji se odnosi na Opću bolnicu Zabok, nije prihvatljiv prvenstveno iz razloga predviđenog smanjenja broja kreveta za gotovo 40 %. KZŽ podržava funkcionalno spajanje zdravstvenih ustanova samo kao oblik suradnje u vidu unapređenja zdravstvene zaštite uz uvjet da Opća bolnica Zabok zadrži samostalnost kao pravna osoba i kao takva ugovara obavljanje zdravstvene zaštite s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje. S obzirom na kapacitet, uvjete i stručni kadar kojima raspolaže Bolnica, njenu popunjenost treba povećavati te se predlaže Ministarstvu zdravlja otvaranje novih odjela i do kraja razdoblja provedbe Masterplana zadržavanje približno istog broja kreveta. Time se otvaraju mogućnosti i povećava dostupnost liječenja većeg broja pacijenata kako iz KZŽ tako i šire regije. KZŽ podržava nastojanje Vlade RH u rješavanju problema u zdravstvu, a smatra kako je to moguće određivanjem realnih limita i realnih cijena zdravstvenih usluga, kako bi zdravstvene ustanove, opće i specijalne bolnice ) moglo primjereno funkcionirati.-sažetak je stava KZŽ. Župan je izrazio uvjerenje da će u konačnici Masterplan biti u korist Opće bolnice Zabok. Što se tiče peticije čije su potpisivanje najavili HDZ KZŽ i ZDS, i župan Kolar i predsjednica županijske skupštine Vlasta Hubicki, smatraju je nepotrebnom, ne osporavajući im naravno da na to imaju pravo…

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 17.04.2014

6. susret poljodjelaca s traktorima - Markovo na Strugači

Na Uskrsni ponedjeljak, 21.travnja na vrhu Strugače održat će se 6. susret poljodjelaca s traktorima, u organizaciji Udruge Angeljeki, u suradnji sa Župom Orehovica i DVD-om Orehovica, pod pokroviteljstvom Općine Bedekovčina. Susret počinje u 14.00 sati, a tradicionalni blagoslov traktora, traktorista i polja je u 15 sati. Za sve je pripremljena okrjepa, a posjetitelji će moći razgledati i izložbene primjerke novih traktora na našem tržištu. Manifestacija Markovo na Strugači organizira se uz spomendan sv. Marka, zaštitnika polja i poljodjelaca, koji je 25. travnja, te u mnogim našim krajevima postoji tradicija proljetnog blagoslova polja. Također želi se dati naglasak na oprezno rukovanje traktorima prilikom obrade zemlje, koja se vrlo često nalazi na teško dostupnim parcelama, pa je tu i često stradavanje traktorista.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 16.04.2014

Potpisani ugovori u vrijednosti gotovo 2,5 milijuna kuna

Povodom potpisivanja ugovora o dodjeli državnih potpora za energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije, jučer, 15. travnja u Krapinsko-zagorskoj županiji boravi ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. Krajem siječnja ove godine Ministarstvo gospodarstva objavilo je javne pozive za poticanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije iz programa poticanja razvoja energetskog sustava za 2014. godinu, te je u te svrhe u svom proračunu osiguralo 11 i pol milijuna kuna. Ukupna vrijednost ugovora za Krapinsko-zagorsku županiju je gotovo 2 i pol milijuna kuna. Ugovore su potpisali ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, župan Krapinsko-zagorske Županije Željko Kolar te predstavnici neprofitnih organizacija, jedinica lokalne samouprave i proračunski korisnici s područja županije. Najveći iznos dodijeljenih potpora iznosi 200 tisuća kuna, a najmanji 9 352 kune. Novac je primjerice dobiven za zamjenu građevinskih stolarija, termoizolaciju fasada, promjenu energenata, zamjenu javne rasvjete i slično. Nakon potpisivanja spomenutih ugovora, u Županijskoj komori Krapina uslijedio je radni sastanak ministra Vrdoljaka sa 10-tak najjačih gospodarstvenika s područja Krapinsko – zagorske županije. Tema je bila Analiza gospodarske situacije i rezultata na području KZŽ. Nakon sastanka u HGK- Županijskoj komori Krapina boravak u KZŽ ministar je nastvio posjetom tvrtki AquafilCRO d.o.o. Oroslavje.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 15.04.2014

Ministar Vrdoljak u Zagorju

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, sa zamjenikom Alenom Leverićem, ovoga utorka 15. travnja će posjetiti Krapinsko–zagorsku županiju. Predviđen je posjet Županijskoj komori Krapina, potpisivanje ugovora o Razvoju energetskog sustava, iz Programa poticanja razvoja energetskog sustava za 2014. godinu. Zatim slijedi radni sastanak sa 10 najjačih poduzeća s područja županije, a tema će biti Analiza gospodarske situacije i rezultata te sastanak sa 10 najjačih gospodarstvenika u županiji. Nakon sastanka slijedi posjet tvrtki AquafilCRO u Oroslavju.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio