Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


City Drifters

Dignite grad na noge1

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Drustvo 28.07.2014

Čilić bez finala u Umagu

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je bez finala ATP turnira u Umagu nakon poraza od branitelja naslova Španjolca Tommya Robreda s 7:6 (10), 6:3 za sat i 44 minute igre.
Čilić je propustio čak sedam set-lopti u prvom setu, servirao je za set kod 5:3 i imao 40-15, a u tie-breaku je propustio još tri lopte za dobitak seta, da bi Robredo iskoristio svoju treću set-loptu za 12:10. Marina je u ključnim trenucima, pogotovu u 13. igri potpuno izdao prvi servis, a samo u prvom setu nanizao je i čak 26 neprisiljenih pogrešaka.
Nakon gubitka prvog seta Marin je loše otvorio i drugi, izgubio je svoj početni udarac u drugom gemu, a Robredo je bio čvrst na svom servisu i iskoristio veliku Čilićevu nervozu, koji je na ovom meču razbio i reket. Bio je ovo njihov šesti međusobni dvoboj, a Robredo je izjednačio na 3-3.

Umag je osvojio Urugvajac Cuevas, koji je kasnije u finalu pobijedio Robreda.
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 27.07.2014

Šok i tragedija na treningu zabočke Mladosti – preminuo trener Tisanić

Zagorska nogometna javnost zavijena je u crno. Na subotnjem (26.07.2014.) jutarnjem treningu NK Mladost iz Zaboka, trener Srećko Tisanić iznenada se srušio pred igračima. Ubrzo je odveden u bolnicu Bračak gdje mu je pružena pomoć, no nažalost nije mu bilo spasa i preminuo je. Veliki je to gubitak za njegovu obitelj, zabočku Mladost, prijatelje, ali i za zagorski sport u cjelini. Srećko Tisanić rođen je 1977. godine u Zaboku, a nakon što je prošao sve omladinske selekcije u klubu, već sa šesnaest godina je debitirao za prvu momčad, za koju je igrao sve do jeseni prošle godine, kada je sjeo na trenersku stolicu i odveo svoju Mladost do naslova prvaka I. ŽNL KZŽ i plasmana u IV. HNL­središte. Više od 20 sezona proveo je kao igrač u zabočkoj Mladosti, a samo je jednu sezonu proveo u krapinskom Zagorcu. Pamtit ćemo ga beskompromisnog borca, koji je uvijek davao sve od sebe i oduševljavao nassvojom borbenošću i nogometnim znanjem. Bilo mu je tek 37 godina i imao je još štošta reći kao trener. Sigurni smo da bi i na tom polju izvojevao još mnoge velike pobjede u svojoj Mladosti kojoj je dao najljepše godine svojega života.

(Zagorje.com, Tomislav Zrinščak)
 

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 25.07.2014

Od 1. kolovoza nastavlja se prijevoz osoba s invaliditetom

Krapinsko-zagorska županija potpisala je s Udrugom osoba s invaliditetom KZŽ ugovor o nastavku projekta prijevoza osoba s invaliditetom na području županije. Detalje nastavka projekta predstavili su u petak, 25.srpnja u prostorijama Udruge u Zlataru zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek i predsjednik Udruge Davor Brlić. Prijevoz je ukinut 31. svibnja ove godine, kada je istekao ugovor koji je Udruga imala s Ministarstvom socijalne politike i mladih. S obzirom na veliki značaj ovog programa, Krapinsko-zagorska županija donijela je odluku da će nastaviti financirati provođenje projekta, rekla je dožupanica Jasna Petek. Rebalansom proračuna od 1. kolovoza do kraja ove godine osigurat će se 42 tisuće 500 kuna, kojima će se financirat mjesečni troškovi za jednog vozača i gorivo. U tri godine trajanja projekta ljudi su koristili prijevoz najviše zbog odlaska liječniku i potreba školovanja, a prevezene su 1282 osobe, rekao je predsjednik Udruge Davor Brlić. Iako su sredstva osigurana za jednog vozača, opseg usluga neće se smanjiti, rekao je Brlić, jer će se organizirati na način da dio prijevoza, prema potrebi, volonterski odrade i sami članovi udruge.

Prijevoz će i dalje biti besplatan, obavljat će se kao i do sada na području Krapinsko-zagorske te Zagrebačke županije i Grada Zagreba, a pravilnik kojim su uređena prava na prijevoz bit će dostupan na webu Krapinsko-zagorske županije i proslijeđen svim Udrugama osoba s invaliditetom na području županije.

Pročitaj vijest Komentari: 0

Drustvo 24.07.2014

Novi model poljoprivrednih plaćanja

Vlada Republike Hrvatske usvojila je, na jučerašnjoj sjednici, Reformu Zajedničke poljoprivredne politike - Hrvatski model izravnih plaćanja u razdoblju od 2015. do 2020. godine. Reforma će se primjenjivati od 1. siječnja 2015. godine. Poljoprivrednici će na raspolaganju imati 2,5 milijarde eura, od čega je iz proračuna Europske unije osigurano 60 posto, odnonso 1,5 milijardi eura. Osim toga, Ministarstvo poljoprivrede povećalo je omotnicu za izravna plaćanja na 423 milijuna eura. Novi model plaćanja razlikuje se po tome što su se do sada poticaji isplaćivali po površini i po grlu, a sada će veće poticaje imati proizvodnje koje stvaraju više dodane vrijednosti ili su izloženije, rekao je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. Primjerice, u odnosu na klasičnog ratara, koji će imati samo osnovno plaćanje i regionalnu omotnicu, onaj koji se bavi povrtlarstvom imat će 500 eura više po jednom hektaru. Voćari će imati 350 eura više. Uvodi se preraspodjela plaćanja usmjerena na mala i srednja poljoprivredna gospodarstva veličine do 20 hektara. Uvodi se i program za mlade poljoprivrednike, do 40 godina, za koje je osigurano 9,5 milijuna eura godišnje, te „zelena plaćanja“ usmjerena održivom razvoju poljoprivrede.

Pročitaj vijest Komentari: 0Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio