Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Radio Marija Bistrica - RMB Portal - Svetište Marija Bistrica

Najavi događaj na RMB portalu

Vaše ime i prezime:E-mail

Naslov najave

Tekst najave

Postani član RMB portala

Nakon popunjavanja forme biti će vam poslan E-mail sa aktivacijskim kodom na upisanu adresu. Da bi se prijavili morate aktivirati korisnički račun preko aktivacijskog linka.

Email

Korisničko ime

Lozinka

Ponovi lozinkuZaboravili ste podatke?

Upišite E-mail koji ste unijeli kod registracije i poslat ćemo vam podatke na upisani E-mail.

EmailJeste li znali?

Da kao članovi RMB – portala imate slijedeće pogodnosti:

 • kao član imate pravo na 3 besplatne čestitke i obavijesti godišnje
 • možete biti novinar slati nam:
  - vijesti
  - obavijesti
  - i najave
  koje ćemo Vama kao članovima besplatno objaviti u programu RMB-a i na RMB Portalu
 • možete biti bloger ili kolumnist – objavljivati svoja razmišljanja, pjesme, misli na portalu i u programu RMB-a
 • možete biti fotograf – slati nam svoje fotografije na objavu te za iste biti nagrađeni
 • ukoliko imate bend i pjesmu, a član ste RMB-a, predstavit ćemo Vaš band i glazbu u programu besplatno

Kao partneri RMB-a (odnosi se na pravne osobe), imate slijedeće pogodnosti:

 • ostvarujete poseban popust za naše reklamne usluge kako u programu tako i na našem web portalu

Preporuči portal prijatelju

Upiši E-mail i pošalji prijatelju ili prijateljici preporuku za portal.

Tvoje imeE-mail prijatelja/prijateljice

Moguće je poslati na više email adresa odjednom. Potrebno ih je odvojiti zarezom

Poruka

Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio

Slušajte nas preko interneta!

Ukoliko imate instalirani program Winamp, kliknite na doljnju ikonu za slušanje programa Radija Marija Bistrica

Za skidanje programa Winamp kliknite na ikonu download!

Download

Ugodno slušanje / Zatvorite prozor

SPONZORIRANI SADRŽAJ

NASUMIČNO IZ ZABAVE


Taxist

Postanite taxist u neobičnom gradu.

GLAZBENE ŽELJE

Autor i naziv pjesme
Vaše ime i poruka

SMS-om:095 913 3972
Pozivom (8:00 - 20:00): 049/ 468 - 707

Uvjeti korištenja


Dobro došli!

Uvjeti korištenja RMB - Portala
Radio Marija Bistrica d.o.o

Trg Pape Ivana Pavla II. 32

49 246 Marija Bistrica


Sadržaj i usluge RMB - Portala te njihove promjene


Radio Marija Bistrica d.o.o (dalje u tekstu: RMB) vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja RMB-Portala koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Korištenjem RMB-Portala i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju rmb.hr domeni (dalje u tekstu: RMB-Portal) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

RMB-Portal svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih internetskih servisa i izvora sadržaja koji uključuju vijesti, kolumne, poeziju, chat, blog, multimedijske sadržaje (foto, video, audio), adresare.

RMB zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja RMB-Portala kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio RMB-Portala bez obaveze prethodne najave. RMB nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge RMB-Portala uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke RMB-a za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja RMB-Portala.

RMB se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje RMB-Portala za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na RMB-Portalu, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja RMB-Portala.


Registracija korisnika RMB - Portala


Registriranjem na RMB-Portal korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti sve istinite podatke, te odabrati login i password. Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom usluga RMB-Portala.


Obveze korisnika pri korištenju RMB-Portala

Korisnicima RMB-Portala nije dopušteno:

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, pornografski, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način

- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima

- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

- lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

- manipuliranje informacijama u svrhu skrivanja porijekla sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga RMB-a

- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja

- korištenje, na bilo koji način, RMB-Portala za slanje odnosno poticanje širenja netraženih komercijalnih priopćenja (tzv. spamanje)

RMB zadržava pravo ukloniti sadržaj koji smatra nepodobnim ili ne odgovara ovim uvjetima korištenja kao i automatski ukinuti korisnički račun registriranog korisnika bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih uvjeta korištenja.


Autorska prava

RMB polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod).

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na RMB-Portalu ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka RMB-a ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu RMB-u ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na RMB-Portalu mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

RMB nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim računom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

RMB je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa pravilima korištenja portala.


Zaštita privatnosti i tajnost podataka

RMB se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja RMB-Portala.

RMB može prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz njihovu suglasnost. Navedeni podaci će se koristiti u svrhu informiranja korisnika, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika RMB-Portala kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja usluga.


Linkovi na druge web stranice i sadržaji dobiveni od korisnika

RMB-Portal sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba (linkovi) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. RMB nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

RMB nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na RMB-Portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na RMB-Portalu. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na RMB-Portalu i izvan RMB-Portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te RMB nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

RMB ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju korisnici te ne može garantirati točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja. U slučaju saznanja da neki sadržaj krši pravne propise RH ili narušava ugled RMB-Portala kao medija, RMB zadržava pravo uklanjanja takvog sadržaja s RMB-Portala bez prethodne obavijesti. RMB neće ni na koji način biti odgovoran za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja RMB- Portala. RMB zadržava pravo da sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju korisnici RMB-Portala koristi u promotivne svrhe.


Ukidanje i zabrana korištenja usluga RMB-Portala

RMB zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

RMB ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.


Radio Marija Bistrica - RMB - Radio zabave, igrice, vijesti, kolumne, blogovi, radio