HSLS-ZDS u Mariji Bistrici

Hrvatska socijalno-liberalna stranka i Zagorska demokratska stranka u Pučkom otvorenom učilištu u Krapini, predstavili su svoj izborni program u petak 28. listopada. O programu su govorili Dragutin Kranjčec, potpredsjednik HSLS-a i nositelj liste za III. izbornu jedinicu, te Stanko Belina, predsjednik ZDS-a i Božidar Gorup, potpredsjednik Županijskog vijeća HSLS -a Krapinsko-zagorske županije.

U subotu 29. listopada koalicija HSLS-ZDS na Trgu u Mariji Bistrici organizirala je druženje s građanima. Uz predstavaljanje programa i knadidata III. izborne jedinice, pripremljeni su i popratni sadržaji, a na glavnom bistričkom Trgu bili su nositelj koalicijske liste HSLS-a i ZDS-a i potpredsjednik HSLS-a Dragutin Kranjčec, drugi na listi prim.dr. Stanko Belina, predsjednik ZDS-a.

U predstavljanje zajedničkog programa uključili su se i prim. dr. Višeslav Ćuk, potpredsjednik ZDS-a te Sjepan Jakuš, dipl. oecc., predsjednik županijskog HSLS-a. Na trgu je organizirano druženje s građanima uz vruće kobasice i vruće vino, te dijeljenje promidžbenih materijala i cvijeća.