Grofovi u Europi. Europski juniorski kup

Hrvatska kadetska reprezentacija složenog luka u sastavu: Anđelo Šuvak, Mario Vavro i Deni Babok iz našeg kluba Grofovi Konjski bila je u Poljskoj.

Dečki su zasluženo srebro osvojili nakon što su u polufinalu svladali izvrsne Ruse nakon izjednačenog rezultata. Dok su u finalu od njih bili bolji Danci koji su bili najbolji i u kvalifikacijama.

Pojedinačno su također ostvareni izvrsni rezultati: Anđelo Šuvak je osvojio 2. mjesto, Deni Babok 7., a Mario Vavro je završio natjecanje na 10.mjestu.

Ovim putem klub zahvaljuje svima koji su pomogli u financiranju nastupa našeg Denija i ujedno tražimo sponzora za daljnje djelovanje kluba. Dobrih rezultata nam ne manjka, naime Grofovi su ove nedjelje nastupili i na 3D natjecanju u Hrvatskoj Kostajnici na 3. CRO 3D Kupu u organizaciji streličarskog kluba Sunja.

Rezultati su sljedeći: Tamara Brlek složeni luk, djevojčice do 14 godina 1.mjesto, Miljenko Jagarčec u kategoriji tradicional 1. mjesto, Mario Štabek tradicional 11. mjesto, Božo Brlek goli luk 11. mjesto.

Četvrta utakmica za 3D CRO-KUP održati će se u Konjščini u organizaciji našeg kluba kod lovačkog dima u Kosovečkom 23. 5. 2009.

Očekujemo dolazak sedamdesetak streličara iz cijele Hrvatske, a natjecanje je otvoreno i za streličare iz susjednih zemalja koji imaju pravo nastupiti, ali ne upisuju bodove za ukupni plasman u CRO 3D kupu. Pozivamo građane da dođu i da se pobliže upoznaju sa ovim sportom te da uživaju u ambijentu i ugostiteljskoj ponudi uz tamburaše po završetku turnira.
Medijski pokriva Radio Marija Bistrica

by: gavela