Goran Kos – Novo jutro

Album prvijenac u prodaji od 20. kolovoza! 
Prvi album pobjednika treće sezone velikog showa 'Hrvatska traži zvijezdu' Gorana Kosa pod nazivom 'Novo jutro' u prodaji je od 20. kolovoza, u izdanju Dallas Recordsa, a donosi 10 pjesama, koje potpisuju autori poput Ante Pecotića, Roberta Funčića, Vlade Simčića – Vave, Deana Škaljca, Ivone Maričić, te i legendarni slovenski kantautor Vlado Kreslin, dok aranžmane i produkciju još potpisuju i Matej Zec, Olja Dešić i Dejan Orešković. Album uključuje i nekoliko obrada no to ćemo ostaviti kao iznenađenje za Goranove obožavatelje.

Album 'Novo jutro', najavila je pobjednička pjesma 'Što me noćas odaješ', koju je Goran izveo u finalnoj emisiji showa RTL Televizije 'Hrvatska traži zvijezdu', a nakon odrađene ljetne turneje, publika je pokazala koliko su oduševljeni pobjednikom treće sezone. Pjesma koju potpisuje Ante Pecotić, a aranžmanski još upotpunjuje Miro Lesić – Lesique još uvijek se odlično vrti u eteru radijskih postaja tako da će fanovi na novi singl morati još malo pričekati.

Nakon završetka showa i odrađene ljetne turneje, Goran Kos aktivno se okrenuo snimanju pjesama te svakoj dao 'ono nešto' što ga je i obilježilo u cijelom showu. Album je snimao na nekoliko lokacija u Rijeci i u Zagrebu, a uz odrađenih nekoliko koncerata i nastupa, možemo reći kako je ovo ljeto za Gorana Kosa bilo uistinu radno.


dallas records