Danas novi broj Krapinskog vjesnika!

Iz tiska je izašao novi broj Krapinskog vjesnika – Glasa Zagorja. Novi broj regionalnog informativno – političkog magazina donosi: saborska zastupnica Danica Hursa – Zbog dobrobiti sviju, premijerki želim hrabrost u borbi protiv korupcije, gospodarstvenici govore – Mladen Šurbek, vlasnik Mini mlijekare Veronika – Temeljni interes Zagorja je zaštita naših malih gospodarstvenika, Tanja Gregurović, direktorica RHZK-a, 43. godine emitiranja.

Uz razne aktualne teme izdvajamo i što se i kako uređuje u Krapini, odnosno kako smo zadovoljni s regulacijom prometa u našoj zagorskoj metropoli. U Velikom Trgovišću zadovoljni su s učinjenim, u Novom Golubovcu sve nade polažu u razvoj industrije,a u Klanjcu u razvoju turizma. Pročitajte i kako je obilježen Dan medicinskih sestara; Hušnjakovo – U svim velikim muzejima čeka se na ulaz; Osnovna glazbena škola – Za više nema sluha; Mladen Hršak, profesor Srednje škole Krapina proglašen naj mentorom Hrvatske.

Zagorska vina na svjetskom vrhu; najbolji razred u Jesenju je cijela škola; Slaven BIlić – Zanima me samo hrvatska nogometna reprezentacija. Više čokolina i rada a manje filozofije – u Zagorčevoj omladinskoj školi – sve to u novom Krapinskom vjesniku, Glasu Zagorja. (rhzk)