Božićna čestitka načelnika Marije Bistrice Josipa Miličkog

Božićnu čestitku žiteljima Marije Bistrice, kao i svim hodočasnicima i posjetiteljima uputio je u načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički.

''Božić je vrijeme ljubavi i mira. To je vrijeme kada slavimo rođenje Isusa Krista, vrijeme posebne osjetljivosti prema potrebitima, ali i svima oko nas. Kraj je godine je i vrijeme kada se osvrćemo na učinjeno iza nas, uz želje da u novoj godini donosimo bolje odluke. S tim mislima svim mještanima Općine Marija Bistrica, svim hodočasnicima i posjetiteljima Marije Bistrice i svim ljudima dobre volje, u svoje ime, te u ime Vijećnika Općinskog vijeća i svih djelatnika Općine Marija Bistrica, želim sretne i blagoslovljene božićne blagdane te puno sreće, ljubavi i uspjeha u Novoj 2014. godini. Načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički.''

Ovoj čestitci dodajmo da je Općina Marija Bistrica ove godine organizirala doček Nove Godine u podne, koji će se održati na Staru godinu. Program počinje u 10.30, a za zabavu će biti zadužen glazbeni sastav Kumovi. Također, na ''Štefanje'' je na rasporedu tradicionalna Božićna glazbena večer KUD-a ''Lovro Ježek'' Marija Bistrica. Nastupiti će Limena glazba KUD-a ''Lovro Ježek'', Folklorna sekcija, mlada folklorna sekcija i tamburaši. Uz bistričke KUD-ovce, nastupiti će i gosti: Klapa Bistrica, Bebop sax quartet i Katarina Zovak, J'accuse  trio i prof. Ivan Škreblin na glasoviru. Koncert će se održati u Domu kulture u Mariji Bistrici s početkom u 17 sati. Ulaz je slobodan.