Besplatno korištenje mVisitor aplikacije za sve iznajmljivače s područja Krapinsko-zagorske županije

Besplatno korištenje mVisitor aplikacije za sve iznajmljivače s područja Krapinsko-zagorske županije

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije prva je regionalna TZ koja je ugovorila besplatno korištenje mVisitor aplikacije za sve registrirane iznajmljivače na području Krapinsko-zagorske županije.

Nova aplikacija mVisitor namijenjena je turističkim zajednicama, iznajmljivačima i turistima, a prvenstveno služi olakšanju procesa prijave turista te komunikaciji na razini turističkih zajednica i iznajmljivača. mVisitor omogućava direktniju i kvalitetniju komunikaciju između TZ-a i iznajmljivača, bržu, jednostavniju i digitaliziranu prijavu gostiju, podiže razinu zaštite osobnih podataka gostiju. Sustav preusmjerava svakog prijavljenog gosta na web sadržaje i aplikacije od interesa TZ-a i regije čime dodatno približava lokalnu ponudu gostima.

Kratke i jednostavne upute za iznajmljivače

Skinete aplikaciju mVisitor sa Apple Store-a ili Google Play Store-a (plakat s QR kodom u privitku emaila)

Nakon instalacije, prijavite se u aplikaciju sa vašim OIB-om (korisničko ime) i lozinkom (lozinka koju koristite za eVisitor) – TAN lista Vam nije potrebna za korištenje aplikacije mVisitor

Način unosa podataka gostiju

Gostu možete direktno iz mVisitor aplikacije poslati personalizirani link kojega koristi za unos podatka, a iste šalje natrag vama na autorizaciju.

ILI

U aplikaciji kreirajte i isprintate dokument sa QR kodom te ga postavite u vaš objekt. Gost skenira „QR kod“ koji ga vodi na personaliziranu web stranicu, putem koje unaša osobne podatke, te ih šalje vama na autorizaciju.

ILI

Kroz mVisitor aplikaciju podatke gosta možete digitalno skenirati (osobna iskaznica ili putovnica).

ILI

Podatke gosta možete ručno unijeti.

Nakon što provjerite podatke gostiju, klikom na gumb „Prijavi Goste“ unutar mVisitor aplikacije iste prijavljujete na eVisitor.

Video tutorijale uspostave sustava i rada sa aplikacijom možete pronaći na Youtube kanalu Intersof technologies https://www.youtube.com/watch?v=DtNESG9cgUQ

Više detalja i uputa možete pronaći na web stranici https://mVisitor.hr

Najčešća pitanja i odgovore možete pronaći na linku https://www.mvisitor.hr/faqs.html