Apostoli mira objavili skladbu za Ivana Pavla II.

Povodom proglašenja sluge Božjeg Ivana Pavla II. blaženim glazbena skupina Apostoli Mira objavila je prigodnu skladbu pod naslovom „Hvala ti, o, blaženi“
 
Povodom proglašenja sluge Božjega Ivana Pavla II. blaženim u nedjelju, 1.svibnja glazbena skupina Apostoli mira u izdanju Laudata predstavljaju skladbu „Hvala ti, o, blaženi“. Pjesmu je aranžirao Goran Kovačić, autor teksta je Ksenija Abramović dok je autor skladbe  Stjepan Mihaljinec.
 
 „Ivan Pavao II. za sve nas Hrvate ima posebno mjesto u svojim srcima  i ovom pjesmom htjeli smo mu se zahvaliti za sve što je učinio…“ istaknula je Ksenija Abramović dodajući kako „svi oni koji su poznavali i cijenili Ivana Pavla iskreno se raduju zbog događaja beatifikacije, a ova pjesma ispunit će ne samo srca već i naše domove“.

 Zanimljivost skladbe je što se unutar nje pojavljuje i glas Ivana Pavla koji na hrvatskom jeziku moli jednu Zdravo Mariju.
Pjesma će široj publici biti dostupna s objavljivanjem dvostrukom albumu imena „Biti u vezi“ krajem svibnja, zajedno s trilogijom propovijedi isusovca patera Antuna Volenika – koja izlazi u Laudatovoj biblioteci Apdejtana Riječ i aploudana duhovnost.
Inicijativu za pjesmu dao je pater Antun Volenik, a pater Božidar Nagy ustupio je autorska prava na snimku molitve Ivana Pavla II.

Glazbena skupina „Apostoli mira“ tijekom proteklih 10 godina nastupala je na brojnim festivalima duhovne glazbe, seminarima za duhovnu obnovu u Varaždinu, Zadru, Subotici i Stuttgartu te dobrotvornim koncertima u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Novom Marofu, Koprivnici, Rovinju i Drvaru. Gostovali su u radijskim i televizijskim emisijama te pjevali na nizu predstavljanja knjiga, otvorenju galerija, izložbi i aukcija.

Istoimeni spot za ovu skladbu upravo je snimljen u nacionalnom svetištu u Mariji Bistrici te se očekuje njegova distribucija.