Akcija darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Zlatar idućeg tjedna organizira prvu ovogodišnju akciju darivanja krvi.

Akcija počinje u utorak, 11. siječnja, kada će se krv moći dati u Vatrogasnom domu u Zlataru od 9 do 17 sati. Dan poslije, u srijedu, akcija je u Srednjoj školi u Konjščini od 9 do 17 sati, a završava u četvrtak, 13. siječnja u ambulanti u Zlatar Bistrici, gdje će se krv moći dati od 10 do 18 sati.

Iz Crvenog križa Zlatar napominju svima koji se namjeravaju odazvati da sa sobom ponesu osobnu iskaznicu ili neki drugi dokument za identifikaciju.

Akcija darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica idući tjedan organizira drugu ovogodišnju redovnu akcij udarivanja krvi. Počinje u utorak, kada će se moći darivati u Specijalnoj bolnici Stubičke Toplice od 9 do 12, te u Domu zdravlja u Gornjoj Stubici od 14 do 17 sati.

U srijedu je akcija u Domu zdravlja u Donjoj Stubici od 11 do 18.30, u četvrtak u Domu zdravlja Oroslavje od 13 do 18, te u petak u Domu zdravlja u Mariji Bistrici od 11 do 16.30 sati. Svi koji žee darivati krv sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu ili neki drugi identifikacijski dokument.
 

Akcija darivanja krvi


Gradsko društvo Crvenog križa Donja Stubica idućeg tjedna organizira redovnu akciju darivanja krvi.

Akcija počinje u utorak, u Specijalnoj bolnici u Stubičkim Toplicama gdje se krv može dati od 9 do 12 sati, te istog dana u Domu zdravlja u Gornjoj Stubici od 14 do 17 sati. U srijedu se krv može dati u Domu zdravlja u Donjoj Stubici od 11 do 13 i od 14 sati do 18 i 30, u četvrtak u Domu zdravlja u Oroslavju od 13 do 18 sati.

Acija završava u Domu zdravlja u Mariji Bistrici u petak, od 11 do 13 i od 14 sati do 16 i 30.